Leírás és Paraméterek
A Lázadó egy kellemesen epres csemege. Anyagösszetételének köszönhetően egy lazább szerkezetű csali, amit a víz gyorsabban átjár. A bojliban többek között helyet kapott a robin red, májpor, előemésztett halliszt, nectarblend és különböző fehérjekoncentrátumok. A csalit gyors instant pecákhoz is bátran ajánljuk, a nagyon magas vízoldékonysága végett. A puhább állaga miatt a dobócsövezéshez további szárítás szükséges. A bojli vízbe kerülve megkeményedik, és masszívan tartja magát a hajszálon, miközben az étvágyfokozók folyamatosan kioldódnak.
- Ízesítés: Epres-halas
A sózott bojlik sem tartalmaznak tartósítószert, hanem több fázisú sózáson mennek át. A sóba kerülés előtt a bojlik külső rétege egy különleges étvágyfokozóval kerülnek bevonásra, ami fellazítja külső réteget és vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd a bojli. A sózott bojlikat azon horgászoknak ajánljuk, akik hosszabb túrákon a frissen készített bojlik előnyét szeretnék kiélvezni. A bojlik megfelelő állagúak, könnyen fűzhetőek, de a hajszálon nagyon sokáig megmaradnak. A Bait Bait bojlik nagyon jól dolgoznak, még az iszapos talajon is és nem kell attól aggódni, hogy a kellemetlen iszapszagot a csali beveszi magába.
Az ízazonos tartósított, sózott és frissen készített bojlik között lehetséges minimális színbeli eltérés. Ennek oka a konzerváló folyadék, illetve a különböző szárítási folyamatok végett a változó nedvességtartalomnak köszönhető!